søndag 6. november 2011

Twittercounter

Twittercounter er et verktøy du kan finne på http://twittercounter.com/ , og det brukes for å se på statistikk som omhandler din twitter-konto. Det er veldig enkelt å komme i gang med dette verktøyet. Øverst på siden kan du skrive inn navnet på din twitter bruker, og det er alt som skal til for å komme i gang.
Twittercounter har ulik funksjonalitet. Den kan vise statistikk over antall følgere for en bestemt periode, for eksempel 1uke, 3 måneder, eller 6 måneder. Grafen kan også lastes ned til din maskin. Dette kan være nyttig for en bedrift. Ser de at det er mange som plutselig stopper å følge en, så får man fanget opp dette, og man kan prøve å finne ut av hva det skyldes og gjøre noe med det. Twittercounter kan også estimere hvor mange følgere du vil få basert på historikken din, men dette må man selvfølgelig ta med en klype salt, da antall følgere etter hvert vil nå en topp.
Twittercounter passer godt for bedrifter som benytter seg av twitter, eller for privatpersoner som er nsygjerrige på twitter-statsa sine.

Standardfunksjonene i twittercounter er gratis, men det finnes også utvidet funksjonalitet som man må betale for å bruke. Denne funksjonaliteten omfatter blant annet muligheten til å sammenlikne seg med andre brukere på twitter.

På bildet under kan du se en graf som viser antall følgere for en periode på twitterkontoen min.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar