onsdag 28. september 2011

Strategi for Alex's Gym (Slideshow)

Alex's gym er en fiktiv bedrift jeg skal bruke for å illustrere en strategi for en virksomhet sin bruk av sosiale medier. Jeg har her lagd et slideshow med de viktigste punktene i strategien, samt litt bakgrunnsinfo om bedriften. For de som er interessert kommer hele strategien i sin helhet i neste blogginnlegg.


5 kommentarer:

  1. Dette syns jeg var en god strategi. Oppdaget at min egen hadde noen mangler, spesielt innen hvordan markedsføre seg. Dette kan kanskje skyldes at min bedrift (politiet) har et luksusproblem da alt vi foretar oss blir fulgt med argusøyne fra bla media. Vi trenger sjelden å rope høyt for å bli hørt :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for kommentar. Hyggelig å høre at du fikk noe ut av å se presentasjonen:) Gleder meg til å se på de andre sine jeg og.

    SvarSlett
  3. Hei Alex

    Veldig bra jobba. Jeg har egentlig ikke noe å pirke på sånn i farten. Det eneste jeg kanskje savner litt er at målene hadde vært litt mer kvantifiserbare, det vil gjøre det lettere å måle resultatene.

    Ellers så var dette veldig bra og detaljert. Bra samsvar og struktur. Flotte greier! =)

    SvarSlett
  4. Takk for tilbakemelding:) Ja, du har et godt poeng der. Jeg burde absolutt ha kvantifisert noen av målene, eller lagt til noen mer kvantifiserbare delmål. Så sier meg enig i det:)

    SvarSlett
  5. Du har laget en veldig grundig og ikke minst konkret strategi som er enkel å jobbe etter. Du har med de punktene som bør inngå i en strategi, og du skriver detaljert. Jeg har ikke noe å utsette på dette arbeidet!

    SvarSlett